Första sidan Redigera gästbok

Välkommen till Ekespångs Kennel och Pensionat

Välkomna till Ekespångs Hundpensionat

Vi är godkända av länstyrelsen enligt § 16 i djurskyddslagen.

För Info & Bokning:

För att boka ett besök eller bara komma för att hälsa på oss och titta vill vi att du ringer Susanne 0372-52046 eller mobil: 070-256 93 57. Observera att vi tar inte emot bokningar via email.

Pensionatet passar stor som liten

Bilder

Enrén:

Välkommen in:

Kontoret och en box:

Köket:

Rasthagar:

Inifrån:

Info om Hundpensionat

PRISER (från 1/1-23):

350 SEK/dygn/hund. För extra hund i samma box tillkommer 100:-/dygn/hund. Foder ingår om så önskas:

TIDER

Tid för att lämna eller hämta sin hund, sker efter överenskommelse om tid med oss. På aftnar så som jul,tretton,påsk ,pingst midsommarafton har vi ingen hämtning eller lämning av hundar. Detta för att planeringen i övrigt ska kunna fungera, Var vänlig och respektera detta! Givetvis kan saker hända och förseningar uppstå, men ring då och meddela detta.

BAD & TRIM

Thea kommer med jämna mellanrum och tar sig ett uppfriskande bad. För pris & bokning ring: 0372-52046 Mobil: 070-256 93 57.

HUNDENS RESVÄSKA

LIGGFILT: Givetvis ligger det en nytvättad fäll i boxen när din hund kommer, men det kan kännas tryggt för hunden att ha lite lukt med hemifrån.

MAT: Här finns mat som ingår i dygnsavgiften, men om du vet med dig att hunden är känslig bör den ha den mat som den är van vid. Även ett miljöombyte kan göra magen orolig på vissa hundar och då är det inte bra att plötsligt gå över på ett annat foder.

LISTA: Där Hundens reg.nummer (eller IDnummer för oreg.hund) och försäkringsnummer och bolag finns. Personliga upplysningar om din hund. Vi vill att din hund ska få den skötsel och omvårdnad som den är van vid i möjligaste mån och då är det viktigt att veta hundens personlighet i stora drag.

SKK Avtal: Vad som händer då din hund blir sjuk under sin vistelse hos oss står tydligt och klart i SKK´s inackorderings avtal som vi använder oss utav. Vi har goda veterinärkontakter med Ljungby Smådjursklinik och det är dit vi vänder oss i första hand om det behövs.

MEDICIN: Om din hund medicineras på något vis så gör vi självklart det. Var noga med att namnmärka förpackningar och skicka med en doseringslista.

PERSONLIGA SAKER: Vill du skicka med tex. Hundens favoritleksak så märk den väl.

VACCINATION: När du kommer till oss vill vi att du kan visa uppgifter på att din hund är vaccinerad.